diumenge, 25 de març del 2012

dimarts, 20 de març del 2012

Què se sent fent geocaching?

Doncs se sent il·lusió, alegria, creativitat. Quan fas geocaching t'apropes a la natura, camines, vas en bici, coneixes ciutats noves, comparteixes l'experiència amb els amics,...En fi, et sents com si tornessis a ser un nen petit i estiguessis buscant un tresor perdut seguint un joc de pistes.
Pels que encara no ho heu experimentat mai, aquí teniu un vídeo perquè us poseu en situació...



dissabte, 17 de març del 2012

On és l'objecte viatger?

Som a casa, és diumenge, estem amb bona companyia i ens disposem a passar una jornada geocachera. Planifiquem la ruta, mirem les descripcions dels caches i...oh!sorpresa! n'hi ha un que té un travel bug molt maco i que vol anar de platja en platja. La setmana que ve anirem tota la colla a una caleta de la Costa Brava així que, tot va rodat: buscarem un cache per la zona i hi deixarem el travel. Així ja podrà sumar algun quilòmetre més al seu viatge i nosaltres tindrem una excusa per organitzar una altra ruta. Com la lletera i el seu conte, nosaltres fem plans i més plans. Sembla que el dia no es pot presentar millor.
 

diumenge, 11 de març del 2012

Què és el GEOCACHING?

Benvinguts al blog de TotxGeo! 

Aquest blog el dedicarem al Geocaching i a tot el que l'envolta. Però.....què és el geocaching? Si volguéssim fer un resum molt curt seria: buscar tresors a l'aire lliure amb l'ajuda d'un GPS i compartir l'experiència a la web www.geocaching.com. Els geocachers o buscadors de geoamagatalls van a unes coordenades en concret i llavors intenten trobar el caché. Però és molt més que això...