dilluns, 30 de desembre del 2013

Els 5 propòsits de geocaching pel 2014

S'acaba l'any. Ara és moment de fer balanç de com ha anat el 2013 i sobretot de pensar nous objectius i il·lusions pel 2014.

És època de pensar en apuntar-se al gimnàs (que no és sinònim d'anar-hi) per estar bé a l'estiu (aquest any sí que sí), de pensar en millorar l'anglès que és tan important per tot, de pensar en apuntar-se a alemany o fins i tot a rus (que mai saps quan el podràs necessitar), de pensar en començar a fer patchwork que sempre t'ha fet gràcia,...en fi...moment de pensar i pensar en tot el que volem fer l'any que ve. 

Doncs en el geocaching és el mateix...és el moment de fer balanç i pensar els objectius o propòsits geocatxerus per aquest 2014. Acabar aquella ruta que hem deixat a mitges, trobar aquell catxé que no hi ha manera (que hem provat 4 cops i no l'hem trobat!), amagar uns quants catxés xulos perquè els geocatxers disfrutin,... Nou any, nous propòsits, noves il·lusions i molts catxés divertits per descobrir i per amagar!!! :)

Nosaltres hem fet una llisteta amb 5 propòsits geocatxerus pel 2014:

dimarts, 17 de desembre del 2013

Pessebre vivent i geocaching


Ja s'acosten les festes de Nadal, època de llums, estrelles, regals, tiós, Reis Mags i pessebres.


Fer el pessebre és una tradició a moltes cases, amb la seva molsa, el seu paper d'estrelletes, el caganer i totes aquelles figures desproporcionades ;) Pots trobar des d'un ànec gegant, a una caseta ben petita o un pastor que és més baixet que les ovelles del seu ramat!!!


I diràs...i què té tot això a veure amb el geocatxing? Doncs que com que ens agraden els pessebres, ara és el moment d'anar a veure els Pessebres Vivents que fan en alguns pobles. I quina millor excusa per aprofitar la sortida i fer uns quants catxés per la zona :) D'aquesta manera tindrem un dia rodó: 

Pessebre Vivent + Catxés