dijous, 15 de maig del 2014

On anem? Geocaching a Girona Temps de Flors

Catedral de Girona decorada per Temps de Flors

Girona té uns quants llocs imprescindibles que s'han d'incloure quan visites la ciutat: els Banys Àrabs, la muralla, la catedral, el riu Onyar amb les cases pintades,...etc. Si a la visita li sumes que ara és Temps de Flors i tots aquests llocs estan plens de creacions florals i a més, li sumes trobar uns quants tresors de geocaching...tens un dia rodó! :) Així que, fins aquest diumenge 18 de Maig tens temps per tenir aquest dia rodó!.

AVÍS: aquest sortida només és apta per gent mooolt discreta, Girona està plena a vessar de geomuggles per Temps de Flors.



dijous, 8 de maig del 2014

On anem? Ruta de geocatxing IG (Inspector Gadget)


Un catxé t'agrada perquè et fa a descobrir un entorn bonic, perquè per arribar-hi fas una excursió xula, perquè et porta a un lloc bastant amagat que si no fos pel geocaching no l'haguessis descobert, perquè t'ajuda a fer turisme ja que t'indica els llocs que valen la pena,...o perquè t'agrada el catxé en sí. 

La ruta d'aquesta setmana no està situada a un entorn que destaqui, ens agrada perquè els seus catxés són molt i molt xulos. Fins i tot podríem dir que són grans obres de bricolatge o d'enginyeria geocatxera! ;) 

Són d'aquells catxés que et fan flipar amb la feina que porta fer-los i amb l'espectacular resultat final.