dijous, 6 de novembre del 2014

On anem? Ruta de geocaching per Sants (Barcelona)

Fent la volta per Sants
El barri de Sants està ple de carrerons, places, fonts, ... que potser no són gaire coneguts per la gent de fora del barri però que tenen tota una història darrera que val la pena conèixer i conservar. 

La sèrie de geocatxing que us recomanem aquesta setmana ens ha agradat sobretot perquè ens ajuda a conèixer aquests racons del barri i la seva història però també esdeveniments mítics, successos o grans reivindicacions del barri com el "calaix de la vergonya". 

La sèrie Sants està formada per 6 catxés però a dia d'avui n'hi ha un de desactivat per tasques de manteniment. Val la pena llegir atentament les descripcions d'aquests catxés ja que t'ajuden a conèixer la història del lloc que t'estan fent descobrir (o retrobar pels que som de Sants ;))

Els catxés que formen aquesta sèrie són:

- Sants 01 El calaix de Sants GC4H9QJ: Ens fa conèixer la gran reivindicació del barri que ha estat el soterrament de les vies i com han anat evolucionant les obres, convertint la zona en el calaix de la vergonya.


Plaça Bonet i Muixí
- Sants 02 Les dues places GC4HDXE: Descobrim la plaça Bonet i Muixí (la Málaga de tota la vida) i la plaça Ibèria i una mica de la seva història.

- Sants 03 Plaça de la Farga GC4N2XQ: Quantes vegades havíem jugat a aquesta plaça? ;)

- Sants 04 Rambla Badal GC4WN0A: A dia d'avui aquest catxé està desactivat. Ens ajuda a descobrir la història del carrer Badal (actualment rambla Badal)

- Sants 05 La Sants fosca GC584HW: Un carreró, un cadàver,... aquest catxé millor buscar-lo de dia!

- Sants 06 Cros popular de Sants GC59N7P: Ens fa un repàs de la història d'aquesta popular cursa.

Quan vam fer la volta per Sants trobant algun d'aquests catxés, vam comptar amb un ajudant molt especial com podeu veure a la foto ;)




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada