diumenge, 11 de març del 2012

Què és el GEOCACHING?

Benvinguts al blog de TotxGeo! 

Aquest blog el dedicarem al Geocaching i a tot el que l'envolta. Però.....què és el geocaching? Si volguéssim fer un resum molt curt seria: buscar tresors a l'aire lliure amb l'ajuda d'un GPS i compartir l'experiència a la web www.geocaching.com. Els geocachers o buscadors de geoamagatalls van a unes coordenades en concret i llavors intenten trobar el caché. Però és molt més que això...
...és entrar en tot un món, viure experiències diferents i descobrir nous llocs amb l'"excusa" de buscar un caché o geoamagatall.

I...què trobem dins el geoamagatall?
El que sempre hi ha és el logbook què és el lloc on els geocachers firmen amb el seu àlies per deixar constància que l'han trobat. Si el cache és prou gran també hi trobarem objectes d'intercanvi que qualsevol geocacher pot agafar a condició de deixar-ne un del mateix valor o superior. Aquests objectes d'intercanvi poden ser: geomonedes,travel bugs o qualsevol cosa que et vingui de gust.
Les geomonedes i els travel bugs són objectes que van de cache en cache i pots seguir el seu viatge a través de la web www.geocaching.com2 comentaris: