dijous, 24 d’octubre del 2013

On anem? A Girona!


 

Aquest cap de setmana i fins el 3 de Novembre se celebren a Girona les Fires de Sant Narcís. 


Durant aquests dies, Girona s'omplirà d'activitats infantils, hi haurà les "barraques" a les nits, alguns museus faran portes obertes i moltíssimes coses més! És un gran moment per descobrir o redescobrir la ciutat de les cases pintades, els ponts, la Rambla, la Devesa,...





I aquest any fins i tot trobem el geocaching al programa de les Fires!



Han muntat una activitat de geocerca durant els dies que duren les festes. Han amagat 9 catxés en llocs de Girona que tenen una vinculació amb les Fires. Aquí en podreu trobar més informació.

A part d'aquesta activitat, Girona està plena de catxés! N'hi ha de tradicionals, multis, misteris, nanos, regulars, micros...surten com bolets!

Si obriu el mapa de geocaching per la zona de Girona, pot ser que us sentiu aclaparats per tanta caixa verda i groga i tants interrogants i que no sabeu quin catxé buscar primer ;) 

Si això us passa...tranquils! Aquí teniu una llista amb 9 catxés de Girona molt ben situats per descobrir la ciutat:




  •          Muralla - GC18023

Quin és el catxé que més t'agrada de Girona?



- Programa de les Fires aquí

        

6 comentaris:

  1. No he sapigut on trobar els geocaching.
    A quin programa et refereixes? al que trobem a la web? el podem trobar a la fira?

    Nosaltres som geocachers habituals i no sabem on trobar-los.

    Pots ajudar-nos?

    gracies

    ResponElimina
  2. i estan publicats a algun lloc aquests 9 nous caches per fires? Es que a la plana web i al llibret amb la programació només diu això, que se'n posaran 9 de nous, però enlloc estic trobant quin són, ni el nom ni coordenades. Algu sap d'on es poden treure?

    ResponElimina
  3. Bones! Els catxés que els ha amagat l'associació Cultura SN i els podreu trobar aquí:

    http://culturasn.wordpress.com/2013/10/25/geocerques-fires-de-sant-narcis-2013/

    Bona cacera! ;)

    ResponElimina
    Respostes
    1. Bones, hem trobat el del mercadal, però de casualitat i molt més lluny d'on estan les coordenades. El de la plaça del raim no l'hem trobat però, es clar, no sé si refiar-me'n de les coodenades. Ho podrieu revisar?

      Elimina
  4. Bones hem trobat el cache del mercadal bastant més lluny d'on indicaven les coordenades. El de la plaça del raïm no l'hem trobat, no sé si no hi és, no l'he trobat o que està més de 10 metres enllà de la plaça. El del mercadal l'hem vist per casualitat, a la plaça santa susanna, sí, però més apartat de la distància d'error normal que hi ha sempre a les coordenades dels cahces. Podrieu revisar les coordenades?

    ResponElimina
    Respostes
    1. Bones Marta,

      Nosaltres no hem amagat aquests catxés, simplement hem comentat la iniciativa perquè ens ha semblat interessant. Per qualsevol comentari sobre els catxés et passo el link de la gent que ho ha muntat:
      http://culturasn.wordpress.com/2013/10/25/geocerques-fires-de-sant-narcis-2013/

      Elimina