dilluns, 30 de desembre del 2013

Els 5 propòsits de geocaching pel 2014

S'acaba l'any. Ara és moment de fer balanç de com ha anat el 2013 i sobretot de pensar nous objectius i il·lusions pel 2014.

És època de pensar en apuntar-se al gimnàs (que no és sinònim d'anar-hi) per estar bé a l'estiu (aquest any sí que sí), de pensar en millorar l'anglès que és tan important per tot, de pensar en apuntar-se a alemany o fins i tot a rus (que mai saps quan el podràs necessitar), de pensar en començar a fer patchwork que sempre t'ha fet gràcia,...en fi...moment de pensar i pensar en tot el que volem fer l'any que ve. 

Doncs en el geocaching és el mateix...és el moment de fer balanç i pensar els objectius o propòsits geocatxerus per aquest 2014. Acabar aquella ruta que hem deixat a mitges, trobar aquell catxé que no hi ha manera (que hem provat 4 cops i no l'hem trobat!), amagar uns quants catxés xulos perquè els geocatxers disfrutin,... Nou any, nous propòsits, noves il·lusions i molts catxés divertits per descobrir i per amagar!!! :)

Nosaltres hem fet una llisteta amb 5 propòsits geocatxerus pel 2014:


  1. Trobar el catxé més antic: per fer-lo anirem fins a Montserrat on trobem el GC2D4,  que el van amagar el 18/02/2001 (a la prehistòria del geocaching!) 
  2. Trobar el catxé amb més preferits: aquest catxé va canviant perquè cada dia es posen punts preferits, però ara mateix és a la Sagrada Família, el GC379KA
  3. Trobar el catxé més alt: per aconseguir-lo haurem d'entrenar una "mica" i pujar fins al cim de la Pica d'Estats, a 3136m, on trobarem el catxé GC13Z3B. Potser sí que al final ens haurem d'apuntar al gimnàs o fins i tot anar-hi! ;) 
  4. Trobar un catxé de 5-5 estrelles (dificultat i terreny): Aquí la "cosa" encara es complica més...on anirem? En tenim uns quants per escollir...tots prou durs però també emocionants. Podem fer els Cavalls de Vent, el Fizzy Challenge,  els Caminos Oscuros, entrar a la Cova de la Mola,  fer l'Abandonada Forçosa de Calafell,  fer l'AntiAgonias Challenge (I Love Stars) o acostar-nos fins a La taula
  5. Arribar als 2000 catxés: això voldrà dir que hem passat molts moments buscant catxés!! Quan hi arribem ho celebrarem amb la geomoneda especial per la ocasió, la de les 2000 troballes

Se'ns ha girat feina! 

Heu fet algun catxé 5 estrelles? Què tal l'experiència?

Que tingueu una bona entrada al nou any i un 2014 ple de geocatxing!



2 comentaris:

  1. m'ha encantat els vostres propòsits! La meva dona i jo som encara molt novells en aquest món (tot just 42 troballes) però n'estem molt animats i motivats. us felicito.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Moltes gràcies pel comentari! El món del geocaching és molt divertit. A mesura que hi vas entrant vas descobrint més coses i t'"enganxa"! ;-)

      Elimina