dimarts, 17 de desembre del 2013

Pessebre vivent i geocaching


Ja s'acosten les festes de Nadal, època de llums, estrelles, regals, tiós, Reis Mags i pessebres.


Fer el pessebre és una tradició a moltes cases, amb la seva molsa, el seu paper d'estrelletes, el caganer i totes aquelles figures desproporcionades ;) Pots trobar des d'un ànec gegant, a una caseta ben petita o un pastor que és més baixet que les ovelles del seu ramat!!!


I diràs...i què té tot això a veure amb el geocatxing? Doncs que com que ens agraden els pessebres, ara és el moment d'anar a veure els Pessebres Vivents que fan en alguns pobles. I quina millor excusa per aprofitar la sortida i fer uns quants catxés per la zona :) D'aquesta manera tindrem un dia rodó: 

Pessebre Vivent + Catxés



Un bon lloc és anar a Castell d'Aro on s'hi fa un gran Pessebre Vivent i on s'hi troben dues rutes de catxés bastant xules: Ruta del Carrilet by GeodaroRFCd'Aro.

La Ruta del Carrilet by Geodaro té dos trams: de Sant Feliu de Guíxols a Castell d'Aro i de Castell d'Aro a Santa Cristina. El camí d'aquesta ruta és molt agradable de fer tot passejant. Es pot fer a peu o en bici i fins i tot amb nens petits.

La Ruta de les Fonts de Castell d'Aro (RFCd'Aro) consta de 12 catxés que t'ajuden a descobrir fonts de la zona que havien estat oblidades durant molt temps.

Què us sembla el "plan"?

2 comentaris:

  1. Aquest diumenge voliem fer RFCd'Aro, però per falta de temps al final vam fer el carrilet de Castell d'Aro a Santa Cristina, molt recomanable per fer-lo tranquil·lament! Vam tardar entre 2 i 3 hores xino-xano. Les dos sèries són un bon "plan" geocachero.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gràcies pel comentari! Doncs si hi aneu un dia amb més temps, realment val la pena fer la RFCd'Aro. Et porta a llocs i racons molt amagats que valen la pena.

      Elimina