dimecres, 4 de novembre del 2015

Travel Bugs Adam i Eva: la història de dos micos viatgers

L'entrada d'avui és una mica diferent de les que fem normalment. No parlarem d'un catxé xulo, ni d'una sèrie de geocaching que recomanem ni del proper souvenir que podem aconseguir. 

Avui parlarem de la història d'Adam i Eva, uns Travel Bugs micos viatgers que volen anar de cim en cim de Catalunya i retrobar-se a la Pica d'Estats. Aquests objectes viatgers són propietat de la geocatxer Kesibos i la seva història ens ha captivat.

Els Travel Bugs Adam i Eva són un homenatge a uns ximpanzés reals, una parella de ximpanzés que van fugir d'un safari zoo per veure món però van ser assassinats. 

Vols descobrir la seva història?


"Hi havia una vegada una parella de ximpanzés que uns hòmens van anomenar Adam i Eva. Havien nascut en un zoo d'Alemanya, però un milionari instal·lat a Mallorca els va adquirir per a la seua col·lecció il·legal d'animals. El milionari feia fumar l'Adam i el vestia per entretenir-se i entretenir les visites. I així van passar divuit anys. Quan el milionari es va morir, que no devia ser d'avorriment, els ximpanzés de segona mà van anar a parar a un zoo mallorquí, on els van tenir captius dotze anys més per a distreure a uns altres. Adam i Eva, quina ironia: castigats sense haver conegut mai el paradís.” (Marta Rojals – Expliqueu als fills el conte sencer-  http://www.vilaweb.cat/mailobert/4298002/expliqueu-fills-conte-sencer.html )
Al Maig del 2015 aquesta parella de ximpanzés diu prou, prou de 30 anys de captiveri, prou de ser utilitzats pel divertiment dels humans....i decideix fugir. A l’Eva la van matar a trets al cap de poques hores, l’Adam va aparèixer mort al cap de 3 dies surant en un dipòsit d’aigua."

Actualment tant el travel Adam com el travel Eva (que aviat tindrà la seva pròpia fitxa viatgera) estan en mans de la seva propietària però ben aviat seran alliberats en algun cim de Catalunya. Així que si puges un cim de Catalunya i hi ha algun catxé, busca a l'Adam i a l'Eva i ajuda'ls a complir el seu somni! ;)
Tens algun objecte viatger o en coneixes algun que tingui una història xula? 
Explica'ns-ho als comentaris! Ens encantarà llegir la seva història i compartir-la! ;)
Clicant aquí podràs veure la fitxa completa de l'Adam

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada