dijous, 4 de juliol del 2013

ALEMANYA: Llac Königssee


Vistes del llac Königssee des de l'illa del catxé

Ja estem al Juliol. Comença l'època de les tan esperades vacances...per fi s'acosten! I sempre que es pugui també és moment d'un viatget.


Aquesta setmana us proposem un catxé que ens portarà fins al llac Königssee (Parc Berchtesgaden) a Alemanya. Així ja comencem a viatjar mentalment!



Fa un temps ja vam parlar del Parc de Berchtesgaden (es nota que ens agrada ;)) però avui ens volem centrar en un catxé en concret que val molt la pena pel lloc on està situat. De fet nosaltres no el vam trobar, un d'aquells fracassos que a tot geocatxer li ha passat alguna vegada...Però igualment va valdre la pena intentar-ho perquè ens va portar a un lloc espectacular.

Excursió a la cova de gel
Esgésia St.Bartholomä












El catxé Torti's Island GC2F87Z està situat en una petitíssima illa al mig del llac Königssee, que és el nucli central del Parc. Per aquest llac circulen barques turístiques que et porten a l'església de St.Bartholomä (des d'on pots anar fins a una cova de gel) i fins a l'altra punta del llac.

Barca al llac Königssee
En fi, al tema, l'única manera per arribar a l'illa del catxé Torti's Island és llogar una barca de rems. Des de l'embarcador, només s'ha de remar 5-10 minuts i ja hi ets. Un cop allà, les vistes de tot el llac són magnífiques i costa concentrar-se en la búsqueda el catxé...(per això no el vam trobar, no és que no sapiguem buscar...;)) Si és té una mica de força als braços i moltes ganes, val molt la pena seguir remant una estona més pel llac. Hi ha varis punts on es pot anar parant i fer-se una bona remullada!


Llac Königssee



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada