divendres, 26 de juliol del 2013

On anem? Catxé Oratori de l'Ascenció (Camprodon)

Aquesta setmana tenim ganes de muntanya, de caminar, de bones vistes...i de geocaching! Per això decidim anar cap a la zona de Camprodon, on no falten muntanyes per poder-hi fer caminades i gaudir de bones vistes.

Oratori de l'Ascenció

Així que...On anem a fer geocatxing aquest cap de setmana? Doncs pujarem fins a l'Oratori de l'Ascenció (prop de Camprodon)

Comencem la caminada des de Camprodon mateix, on hem aparcat el cotxe. Agafem el camí per darrera l'església, i haurem d'anar seguint les marques blanques i verdes. Tot i que al cap de poca estona descobrim que només trobarem dos o tres cops la marca en tot el camí! Així que haurem d'anar improvisant una mica...

El camí fa bastanta pujada i el que ens pensàvem que era una caminadeta d'una hora se'ns converteix en una excursió perquè fem el gran error del dumingueru: començar a caminar a les 13.00h, hora punta del sol, amb poca aigua i sense portar dinar...Coses que passen, et saps la teoria i a l'hora de la veritat fas una bona sessió de sauna! Sort que pel camí trobem una font que ens permet fer una remullada!

 
Ens certs moments sembla que vagis perdut ja que fins i tot passes pel mig d'una casa i algun tram del camí no està gaire marcat i cobert d'herba. 

Però quan arribes a dalt tens la gran recompensa: unes vistes impressionants! És un d'aquells catxés que ens fa recordar perquè ens agrada tant fer geocaching: descobreixes llocs espectaculars!




Catxé de l'Oratori de l'Ascenció GC42YaZ



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada