dijous, 1 d’agost del 2013

On anem? Al MEGA La Pineda


A l'estiu hi ha l'explosió del geocatxing: solet, temps lliure, viatges, sortides,...en qualsevol ocasió o activitat sempre hi ha el geocaching pel mig! 

Si anem a la platja aprofitem per fer la ruta de catxés del camí de ronda, si celebrem un dinar familiar després anem amb la iaia i la tieta a buscar algun catxé,... És un bon moment per amagar i trobar tresors i per conèixer altres geocatxers.

A més a més aquest any tenim un extra per arrodonir l'estiu de geocatxing: un MEGA a Catalunya!



Un MEGA és una gran trobada de geocatxers (l'assistència ha de superar els 500 geocatxers per ser MEGA!) on durant un parell de dies es fan tota mena d'activitats relacionades amb el geocaching. De MEGAs n'hi ha per tot el món des d'Estats Units, fins a Alemanya, França, República Txeca,...etc.

El cap de setmana del 30-31 d'Agost i 1 de Setembre se celebra un MEGA a La Pineda (Tarragona). Durant aquests dies, hi ha preparades vàries activitats: concurs de catxés, exposició d'objectes viatgers, contrarrellotge de misteris, ... A la seva web es pot trobar tota l'agenda d'activitats, informació, novetats, etc.

A part d'activitats també és un molt bon moment per sortir de cacera de catxés pels voltants de la zona del MEGA ja que se'n amaguen molts per l'ocasió. La zona de Pineda, Salou i Vilaseca ja està pleneta, pleneta...;)

Nosaltres hi serem! Com a TotxGeo estarem en un punt de venda on podreu trobar tot el material necessari per fer geocatxing: contenidors, logbooks, travels, geocoins, ...etc. I com a payaya's team estarem buscant catxés i participant a les activitats durant les estones que tinguem.

Ens veiem?

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada