dijous, 12 de novembre del 2015

On anem a fer geocatxing? Ruta temàtica a Llagunes!

Aquesta setmana us convidem a anar fins a Llagunes per descobrir una ruta de geocaching molt especial... Potser us sonarà que fa un temps ja us vam parlar aquí al blog de Llagunes, del seu entorn i d'una ruta de geocahing que vam muntar amb els amics de Balmes Blancs. Doncs bé, fa uns dies hi vam tornar i vam estar dissenyant i muntant una altra sèrie per la zona. 



Aquest cop, a part de ser una sèrie de geocaching pensada per divertir-nos i passar una bona estona, també és un circuit amb contingut, un circuit temàtic que ens ajuda a conèixer algunes coses interessants de l'entorn. 




El recorregut del circuit temàtic és per tots els públics: és curtet (1,7km) i senzill de fer. És una caminada molt agradable que amb l'ajuda dels catxés, ens permetrà descobrir diferents aspectes del camí: els bancals abandonats, l'empedrat dels camins, l'ecosistema de ribera, la terra roia, les parets de pedra seca, les secles, l'avellaner, el boix, etc.

La sèrie té 11 catxés amagats però només n'hi ha 2 de publicats per la proximitat entre un i l'altre. Per fer el circuit temàtic complet pots acostar-te al Refugi Vall de Siarb de Llagunes i demanar el manual i les coordenades o descarregar-te les coordenades de tots els catxés a la seva web (clica aquí).

Els catxés són molt variats i tenen relació amb el lloc on són i l'aspecte del camí que es vol descobrir. 

T'imagines com pot ser el catxé "Les secles per regar"? Hint: cal portar aigua per aconseguir fer sortir el catxé...ara sí? ;) 

Muntant el catxé "Les secles per regar"

Catxés publicats:

GC65R96 - L'empedrat dels camins per evitar el desgast
GC65RBV - Els bancals abandonats

Quan facis la ruta, ja ens explicaràs què t'ha semblat. Ens encantarà llegir els teus comentaris :)



2 comentaris:

  1. Hola!

    Som Passosimportants i avui hem estrenat el nostre blog dedicat al geocaching! Ens agradaria molt que passeu a visitar-lo.

    http://passosimportants.blogspot.com

    Moltes gràcies!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Ei, Passosimportants! Ja l'hem passsat a visitar! Anirem seguint les vostres aventures! ;)

      Elimina