divendres, 4 de desembre del 2015

Hem descobert els tresors de la UPF! #geoUPF

Ens encanta! Ens encanta guiar sortides de geocaching! N'hem organitzat vàries i de diferents tipus: per grups grans i per grups petits, per Ajuntaments, botigues, per grups privats d'amics i famílies, amb gent que ja coneixia i practicava el geocaching o amb geomuggles de cap a peus. 

Algunes d'aquestes activitats les hem explicat aquí al blog com la que vam fer a Sant Gregori fa un temps. I els que ens seguiu al facebook i al twitter segur que ja esteu al cas de les altres ;)

Doncs bé, dissabte passat 28 de Novembre, vam guiar i dinamitzar una altra sortida de geocaching. En aquest cas, va ser per la Universitat Pompeu Fabra i ens va portar a recórrer tots els Edificis i Campus de la Universitat. Els participants es van dividir en equips, i després d'una petita explicació (molt petita perquè en aquest cas quasi tots eren geocatxers) van sortir disparats a buscar tots els catxés!

La sèrie que van seguir per aquesta activitat té 6 catxés + 1 catxé bonus final que només aconsegueixes si has fet els altres. Té catxés tradicionals, multis i misteris i està amagada amb molt carinyo. L'hem dissenyat per poder descobrir totes les ubicacions de la Universitat Pompeu Fabra però també per disfrutar d'una bona experiència geocatxera. Per això hi van trobar: candaus, animalets, QR, catxés penjats i un catxé final bastant original. Alguns d'aquests catxés seran publicats i ara mateix estan pendents de revisió. Ja us informarem quan estiguin a punt!

Gràcies a tots per venir! I pels que us ho vau perdre...no patiu! Repetirem l'experiència cap al Març-Abril, així que estigueu atents a les Xarxes Socials i quan obrin inscripcions...apunteu-vos! 



Ens veiem a la propera! ;)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada