dimecres, 27 de març del 2013

Plans de geocaching per Setmana Santa




Ja tenim les vacances de Setmana Santa a tocar. Per fi! Ja no podíem esperar més...

Uns dies per no treballar, per descansar, per llegir, per pensar, per viatjar, per anar amb bicicleta, per mirar per la finestra, per escriure, per caminar, per veure una pel·lícula...de fet són només 4 dies, no sé si tindrem temps per tot! Pel que segur que tindrem temps és per fer geocatxing ;)
 Segons si marxes de viatge o et quedes prop de casa pots fer uns plans diferents de geocaching:

  - Si te'n vas de viatge és un moment ideal per endur-te objectes viatgers i així ajudar-los a aconseguir la seva missió (arribar a Londres, fer molts kilòmetres, visitar molts fars,...). Si vas una mica perdut amb el tema dels viatgers mira aquesta entrada. Aquí trobaràs tota la info que necessites per saber què són, què fer quan en trobes un i com fer activar i fer viatjar un de propi.




- Si et quedes a prop de casa és un gran moment per crear aquell amagatall o ruta que fa dies que tens al cap. Així que no t'ho pensis més: agafa material, el GPS i la creativitat i amaga un catxé! T'ho passaràs molt bé creant l'amagatall i després llegint els comentaris dels geocatxers que el visitin. 

Els payaya's team ens quedarem a prop de casa, així que aprofitarem per crear una ruta que tenim en ment...Ja en tindreu notícies ;)


Quins plans de geocaching tens per Setmana Santa?

Et convido a que ens ho expliquis als comentaris!

Feliç geocaching!




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada