dijous, 27 de març del 2014

On anem? A Llagunes


Muntant un dels catxés de la ruta
Ens fa molta il·lusió la proposta d'aquesta setmana de geocaching! És una ruta que hem muntat amb la gent de Balmes Blancs pels voltants del poblet de Llagunes, paradís de la tranquilitat i el relax situat al Pallars Sobirà. Per muntar-la, vam estar un cap de setmana al poble, amb el Refugi Vall de Siarb com a central d'operacions...;)

El recorregut de la ruta és molt agradable: camines entre muntanyes, al costat del riu, passes per una font, puges a un mirador que té unes vistes impressionants i els catxés estan amagats amb molt "carinyu" ;)

Així que, té molts ingredients per ser una bona sortida de cap de setmana! 

Per fer la ruta, s'ha d'agafar el camí que va cap a la font de Canemassos (on hi ha un catxé!) i que també passa pel mirador de la Roca (també n'hi ha un! amb molt bones vistes....). És un recorregut de 2,2km i és circular, així que quan acabem tornarem a ser a Llagunes. Cada catxé està amagat de manera diferent, no es pot "baixar la guàrdia" en tot el recorregut: n'hi ha dalt dels arbres, en arrels, en zones de pedres,...i els contenidors també són variats. A més a més el paisatge és espectacular, sobretot les vistes des del mirador valen molt la pena.

Muntant un dels catxés dels ponts
A part de la ruta, en el mateix poble de Llagunes hi hem muntat un senzill MULTI que ens porta fins a tres punts del poble: la piscina natural, la font i l'església. Fa molt poquet que està publicat, a dia d'avui encara no l'ha trobat ningú, així que el FTF encara no està agafat...

La ruta té 8 catxés "oficials" però us direm un secret...pels més atrevits n'hem deixat 2 als ponts que s'han de buscar sense coordenades, només seguint l'instint geocatxeru... 

Us atreviu? Ja ens explicareu si els heu trobat! ;)


Catxés de la ruta:

#1 Ruta pels voltants de Llagunes GC4XQ07
#2 Ruta pels voltants de Llagunes GC4XQ0F
#3 Ruta pels voltants de Llagunes GC4XQ0K
#4 Ruta pels voltants de Llagunes GC4XQ0P
#5 Ruta pels voltants de Llagunes GC4XQE6
#6 Ruta pels voltants de Llagunes GC4XQE7
#7 Ruta pels voltants de Llagunes GC4XQET
#8 Ruta pels voltants de Llagunes GC4XQEZ

Llagunes des del mirador de la Roca 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada