dijous, 15 de maig del 2014

On anem? Geocaching a Girona Temps de Flors

Catedral de Girona decorada per Temps de Flors

Girona té uns quants llocs imprescindibles que s'han d'incloure quan visites la ciutat: els Banys Àrabs, la muralla, la catedral, el riu Onyar amb les cases pintades,...etc. Si a la visita li sumes que ara és Temps de Flors i tots aquests llocs estan plens de creacions florals i a més, li sumes trobar uns quants tresors de geocaching...tens un dia rodó! :) Així que, fins aquest diumenge 18 de Maig tens temps per tenir aquest dia rodó!.

AVÍS: aquest sortida només és apta per gent mooolt discreta, Girona està plena a vessar de geomuggles per Temps de Flors.




Si busqueu estar al bullici del centre:
Per fer geocatxing pels llocs més cèntrics i més plens de flors (també més plens de geomuggles...) es pot seguir el multi catxé Acròstic Girona GC246EC, que pot servir de ruta guiada pels llocs més característics de Girona.

Creació floral
Si busqueu llocs discrets:
Recórrer la muralla és una bona manera de descobrir Girona, la vas veient des de diferent perspectives. Mentre vas passejant pots trobar varis catxés: Muralla GC18023, Muralla 2 GC26WKG, Torre Gironella GC1802F. També es pot fer una caminadeta fent el multi Ermita del Calvari GC242KA.

Si us agraden els mysteris:
El catxé Girona Temps de Momos GC4DEW9 és el més adecuat per la ocasió. La temàtica és Temps de Flors, falta saber com resoldre'l...;)
A part d'aquest, n'hi ha uns a quants més repartits per la ciutat.

 

Si teniu ganes d'aprendre:
Podeu fer el earth catxé Pedra de Girona GC4K2T4, que ens ensenya l'origen d'aquesta singular pedra.

Creació floral



En fi, catxés de tots tipus per tots els gustos! :)

Més info de Girona Temps de Flors aquí


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada