dijous, 8 de maig del 2014

On anem? Ruta de geocatxing IG (Inspector Gadget)


Un catxé t'agrada perquè et fa a descobrir un entorn bonic, perquè per arribar-hi fas una excursió xula, perquè et porta a un lloc bastant amagat que si no fos pel geocaching no l'haguessis descobert, perquè t'ajuda a fer turisme ja que t'indica els llocs que valen la pena,...o perquè t'agrada el catxé en sí. 

La ruta d'aquesta setmana no està situada a un entorn que destaqui, ens agrada perquè els seus catxés són molt i molt xulos. Fins i tot podríem dir que són grans obres de bricolatge o d'enginyeria geocatxera! ;) 

Són d'aquells catxés que et fan flipar amb la feina que porta fer-los i amb l'espectacular resultat final.

La ruta IG (Inspector Gadget) està situada als afores de Santa Cristina d'Aro, ben aprop de la Ruta del Carrilet. De fet, tot fent la Ruta del Carrilet, pots agafar un desviament i arribes caminant fins als catxés de la ruta IG. Dels 3 catxés que té la ruta, nosaltres hem trobat els dos primers. Hi vam anar amb el temps molt just i són d'aquells catxés que no es poden fer amb pressa, que pot costar saber com aconseguir-los i que val la pena disfrutar-los amb tranquilitat. Normalment pengem fotos d'algun catxé de la ruta que recomanem però en aquest cas no ho farem per no trencar l'efecte sorpresa. 

Per fer el catxé IG1-La flauta màgica GC518Y3, tal com diu el hint, cal portar 1,5 litres d'aigua. Nosaltres en portàvem més o menys 1 litre i vam patir una mica! Així que val la pena anar ben carregats d'aigua. Una altra pista per saber com aconseguir-lo és el nom del catxé, la flauta màgica...
D'aquest tipus de catxé només n'havíem vist un altre de semblant, així que ens va encantar descobrir aquest! Ja hem començat a maquinar per muntar-ne un d'aquest estil...

Un cop vam fer aquest, vam anar cap al IG2-Agafa aire GC518Y6. Amb aquest ja vam caure de cul! Primer vam anar a buscar l'eina al waypoint indicat. Un cop teníem l'eina a la mà, ens vam dirigir cap a les coordenades del catxé. El lloc on utilitzar l'eina va sortir més o menys ràpid, vam començar a utilitzar l'eina i no vèiem el catxé.....Mira cap allà, mira aquí,....I de cop...apareix!!! Com vam riure! Aquest catxé és tota una obra d'enginyeria geocatxera! És genial!

L'últim catxé de la ruta és el IG3-No ve d'un pam GC518YD, que també fa molta bona pinta i que ja ha recollit uns quants favorits. Ben aviat l'anirem a buscar!


NOTA: Al cap de poca estona d'haver penjat l'entrada, han publicat 2 catxés més d'aquesta sèrie: IG4-No em toquis els ous GC54C0M i IG5-Dóna pas GC54DVV

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada