dijous, 3 de juliol del 2014

On anem a fer geocaching? Catxé "Pieza de Artilleria"

Passadissos del búnker on hi ha el catxé

Una cosa és anar a buscar catxés i l'altra és anar a buscar aquest catxé. Si et cau lluny de casa, es mereix fer una expedició de geocatxing des d'on estiguis per disfrutar-lo! 

Per trobar-lo hauràs d'entrar per un petit forat que et porta a un búnker sota terra, anar per passadissos foscos amb una lot, esquivar algun "animaló" i, quan ja tinguis el catxé, aconseguir trobar la sortida a la superfície! Això últim és bastant important...;)

Així que si ets una mica aventurer aquest catxé t'encantarà!



Entrada al búnker 
El catxé Pieza de Artilleria GCH0P8 es troba en uns soterranis abandonats per l'exèrcit espanyol a la zona de l'Escala. La nostra expedició vam aparcar prop de cala Montgó i hi vam arribar caminant tot fent la sèrie Àrea 82 (un altre dia ja en parlarem...).

Havíem sentit a parlar d'aquest catxé, havíem vist fotos del lloc en qüestió però un cop arribes allà i veus aquell petit forat dius: podré entrar? Bé, això ho vam pensar els menys aventurers mentre els que ho són més ja s'hi havien tirat de cap amb els frontals encesos!



Plànol


Un cop a dins es tracta d'anar recorrent els foscos passadissos tot seguint el plànol fins a arribar al catxé. Sembla senzill però nosaltres érem 9 adults i 2 nens (22 ulls en total!) i en un primer moment ens vam equivocar de lloc. Finalment el vam trobar!


Habitant del búnker 



En fi, és un catxé 100% recomanable, dels millors que hem fet mai. És un dels nostres preferits! 

Quins són els teus catxés preferits?




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada