dijous, 28 d’agost del 2014

ITÀLIA: San Defendente


Catxé San Defendente
Itàlia no és un dels països estrella per fer geocatxing. Tot i això, podem trobar catxés que valen molt la pena com aquest que us recomanem avui. 

És un tresor que et fa descobrir un lloc impressionant amb unes vistes fantàstiques. Un lloc d'aquells que sense el geocaching no haguéssim descobert i que si estàs fent turisme et fan tanta il·lusió!  


El catxé San Defendente GC3K9ZD es troba al nord d'Itàlia, a la regió dels llacs. Està situat molt a prop de l'antiga capella San Defendente, en un lloc que fa de mirador del llac Iseo, un mirador que no apareix a les guies ni als fulletons turístics (la gran màgia del geocaching!)


Senyal que guia fins al catxé
Només s'hi pot arribar a peu, tot seguint el camí marcat com a "Sentiero Natura del Sebino". Nosaltres vam aparcar a un encreuament de camins que està a uns 15 minuts del catxé, així que la caminada no va ser gaire esgotadora ;)

Quan arribes a dalt veus la capella, dones una volta i veus unes taules de picnic i penses: quin lloc més maco! Però, vas una mica més enllà, de cop veus les impressionants vistes i llavors és quan caus de cul!

El catxé en sí no té res d'especial: és un tupper amagat sota pedres. La gràcia d'aquest catxé és el lloc que et fa descobrir. De fet, crec que dels catxés que hem fet fins ara és el que té més bones vistes.

Quin és el vostre catxé amb més bones vistes?



Vistes des del catxé

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada