dijous, 13 de novembre del 2014

On anem? Catxé "Craft Beer"

Catxé Craft Beer
Aquesta setmana la recomanació de geocatxing que us farem no és una sèrie, sinó un sol catxé. Però no és un catxé normal, és un de força original i curiós. 

Normalment els catxés els trobem al peu d'un arbre, sota pedres, sota una cabina telefònica, sota una barana, ... alguna vegada heu buscat un catxé dins d'un bar

El catxé "Craft Beer" GC569PT és exclusiu per membres Premium (que paguen quota a Groundspeak) i es troba a dins de la magnífica cerveseria Bier Cab situada a Barcelona. Per aconseguir aquest catxé, cal entrar a la cerveseria i buscar-lo per dins el local (sense preguntar res als treballadors ni als geomuggles que trobareu bevent ;) ). 

I com ho podem fer per aconseguir el nostre objectiu de manera discreta? 

Cerveseria Bier Cab
El pas 1, i més important, és mirar la foto spoiler abans d'entrar per tal de seure al lloc adequat. Si seiem al lloc correcte ja anirem molt ben encaminats però... i si la taula està plena? Mala sort! Hauràs de fer temps tot bevent cerveses (quina feina més dura ;) ) fins que els geomuggles ben situats marxin o anar cap allà i demanar-los permís per buscar per la zona.

Aquest catxé ens ha agradat perquè el lloc on està amagat és bastant original (no hi ha gaires catxés amagats en bars!) i té aquest punt emocionant i divertit d'haver de buscar discretament amb tot de geomuggles aprop. Us animeu a buscar-lo?

Coneixeu algun catxé situat en un bar o similar? Ens encantaria buscar-ne algun altre! ;)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada