dijous, 27 de novembre del 2014

La caixa forta: com utilitzar-la en el geocaching

Aquesta entrada és la primera de la nova secció del blog "Fitxes complementàries de material de geocatxing". El que pretenem amb aquestes fitxes és aclarir alguns dels dubtes que a vegades apareixen amb alguns articles de geocaching: què he de fer amb els objectes viatgers, com s'obren les caixes màgiques, on puc amagar aquest contenidor, com ho he de fer per preparar un catxé nocturn, com s'utilitza el contenidor laberint,...etc. Anirem parlant dels temes que alguna vegada ens han consultat i dels que creiem que pot anar bé tenir aquesta fitxa complementària. Si tens algun dubte amb algun article o et ve de gust que parlem d'algun en concret només ens ho has de dir! ;)


Què és?

La caixa forta és una caixa que s'obre amb una combinació "secreta" de dos números que pots veure en una enganxina a la part de sota. No és gaire gran, fa 8,5 x 8,5 x 6cm. A dins té lloc per amagar-hi alguna cosa...


Com s'utilitza?

Una de les possibilitats és amagar-hi el logbook a dins de tal manera que, un cop trobes el catxé, has d'aconseguir obrir la caixa forta per poder signar. Això afegeix dificultat al teu catxé! 

Per poder obrir-la cal seguir 3 passos:
  1. Gira la rodeta a l'esquerra una volta sencera
  2. Gira la rodeta a l'esquerra fins al 1er número de la combinació.
  3.  Gira la rodeta a la dreta fins al 2on número de la combinació i...pim, pam...la porta s'obre! ;)
Com queda?

La idea és posar-la en algun contenidor regular o large, ja que té una ranura a dalt per la que hi entrarà aigua si l'utilitzem de contenidor. Ara bé, si ens fa gràcia utilitzar-la de contenidor sempre podem fer servir un logbook resistent a l'aigua que ens permetrà signar sense problemes encara que entri aigua.

Caixa forta en un contenidor regular
Explica'ns què et sembla!

Aquesta és la nostra idea de com utilitzar la caixa forta, però segur que n'hi ha moltes més. 

Què fas o què faries amb la caixa forta si la tinguessis? 

Et convido que ens ho expliquis als comentaris!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada