dijous, 4 de desembre del 2014

On anem a fer geocaching? Camí Ral de Campdevànol a Gombrèn

Un dels catxés de la sèrie 
Aquesta setmana la proposta de geocatxing ens porta cap a Campdevànol, al costat de Ripoll. La sèrie que recomanem és Camí ral de Campdevànol-Gombrèn, que transcorre per l'antic camí ral i ramader que uneix les dues poblacions. És un recorregut molt agradable i tot caminant pel costat del riu vas buscant catxés.


El camí ral va pel costat del riu Merdàs
Per començar la sèrie de geocaching podem deixar el cotxe a Campdevànol. Agafem el camí ral direcció Gombrèn i a caminar! Tenim un recorregut per davant de 8,5km que podem fer a peu o en bicicleta

El camí és senzill de fer, així que pot ser una bona sortida per fer amb nens. A més a més vas pel costat del riu i almenys en un punt el creues, que sempre és divertit! Llàstima que no s'han de fer equilibris per travessar-lo...sinó encara seria més divertit ;)

Aquesta sèrie té 9 catxés que ens faran aturar i fixar-nos en els punts més interessants de la ruta. Així ens pararem a la Font de Sant Eudald GC546ZA, a la Font de Querol GC546ZQ o a l'església de Sant Llorenç GC3VE5C.

Si quan tornem a Campdevànol després de fer la ruta encara tenim forces, ens podem animar a continuar caminant pel següent tram del camí ral. Aquest tram va de Campdevànol a Ripoll i el primer catxé que trobarem de la sèrie (si la fem en aquest sentit) és el GC590HA.

Agradable passejada pel camí ral

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada