diumenge, 4 de gener del 2015

Les 16 rutes de geocaching del 2014

Fa pocs dies va començar el nou any...ja estem al 2015! Sempre que comença un any, és un "clàssic" fer-se tot de propòsits que quasi segur no es compliran (apuntar-se al gimnàs, fer anglès,...). L'any passat ens vam fer 5 propòsits de geocaching pel 2014 i, tal i com marca la tradició, no els hem complert... :( Però no ens desanimem! 

Encara que no haguem complert els propòsits, aquest any passat 2014 ens ho hem passat molt bé buscant catxés: n'hem trobat de petits i grans, d'urbans i de muntanya, a prop de casa i més lluny (Itàlia!), alguns no els hem trobat però ens han ajudat a descobrir llocs xulos, hem col·laborat a que alguns geomuggles s'hagin "convertit", etc. En fi, el 2014 ha estat un bon any!

Ruta de geocaching De la Fosca a la Foradada
I què més hem fet aquest any passat?

També és un clàssic quan acaba un any, mirar enrera i pensar en tot el que has fet els últims 365 dies. Doncs bé, aquí tens la nostra "mirada enrera", una recopilació de les rutes/catxés de geocaching que hem descobert i recomanat:

- Voltants de Sant Quintí
- Parc de Sant Salvador
- Camprodon
- De la Fosca a la Foradada
- A Montjuïc (Barcelona)
- A Llagunes
- A Sant Gregori (Vall de Llémena)
- Riera de Vallforners
- Ruta IG (Inspector Gadget)
- Girona Temps de Flors
- Camí Natural de la Muga
- Catxé "Pieza de Artilleria"
- Ruta Geovallesans
- Ruta per Sants (Barcelona)
- Catxé "Craft Beer"
- Camí Ral de Campdevànol a Gombrèn

Aquest 2015 seguirem descobrint rutes de geocaching i catxés xulos! Pots anar veient totes les nostres propostes a l'apartat "On anem a fer geocaching?" I si t'agrada jugar, pots intentar endevinar al facebook de TotxGeo quina serà la ruta proposada l'endemà al blog.

Quina ruta/catxé que has descobert el 2014 ens recomanes? Explica'ns-ho als comentaris!


Ruta Camí Natural de la Muga


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada