dijous, 27 de juny del 2013

On anem? Ruta La Vall d'Olzinelles



Si aquest cap de setmana et ve de gust fer una agradable passejada per una zona tranquila de bosc tot descobrint uns quants tresors, se'ns acudeix una ruta que et pot agradar! 


 La ruta d'aquesta setmana t'ajudarà a descobrir un raconet del Parc del Montnegre i el Corredor tot seguint un camí ben senyalitzat. Així que...

...On anem a fer geocatxing aquest cap de setmana? A la Vall d'Olzinelles!




La Ruta de la Vall d'Olzinelles comença ben a prop de Sant Celoni, al Mas Can Draper, on podem deixar el cotxe. A partir d'aquí s'inicia la ruta circular d'uns 9kms, unes 3 hores i mitja caminant.


La sèrie té 12 catxés que estan estratègicament situats en els llocs més remarcables d'aquesta ruta senyalitzada. A més a més, a cada catxé hi ha una bona descripció del lloc. Això fa que sigui d'aquells catxés que a part de passar-ho bé buscant-los et permeten aprendre coses de la zona.

Així que, tot passejant i buscant tresors, descobrirem el conjunt de Can Draper, el pou de glaç de Can Draper, la riera d'Olzinelles, el Pont del camí de Can Plana, el pollancre d'Olzinelles, el conjunt de la Pega, el conjunt de Sant Esteve d'Olzinelles, el conjunt de la bassa de l'Aranyal, els arbres d'Olzinelles i del conjunt de la bassa de l'Aranyal, els Quatre Camins, el coll de Bocs i el sot de la Remor.

Molts dels catxés, a part d'estar situats en llocs interessants, són originals i divertits i alguns tenen uns quants favorits.

I com ens passa moltes vegades, no vam acabar la ruta. Com que molts cops marxem a fer geocaching improvisadament i no mirem l'hora que és...ens passen calamitats: se'ns fa fosc i no anem amb l'equipació nocturna, són les quatre i no hem dinat i no portem menjar,...etc. Tenim tanta feina per fer acabant rutes que tenim començades! ;) 

Catxés de la ruta de la Vall d'Olzinelles:

- La Vall d'Olzinelles 1 - GC399D5
- La Vall d'Olzinelles 2 - GC399DF
- La Vall d'Olzinelles 3 - GC39DAX
- La Vall d'Olzinelles 4 - GC399DR
- La Vall d'Olzinelles 5 - GC39DC8
- La Vall d'Olzinelles 6 - GC399E2
- La Vall d'Olzinelles 7 - GC399EP
- La Vall d'Olzinelles 8 - GC399ET
- La Vall d'Olzinelles 9 - GC399HP
- La Vall d'Olzinelles 10 - GC39DDF
- La Vall d'Olzinelles 11- GC39D7K
- La Vall d'Olzinelles 12 - GC399K3

Quins plans de geocatxing tens per aquest cap de setmana?

T'animo a que ens ho expliquis als comentaris!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada