dijous, 18 de juliol del 2013

On anem? Volta per Santa Fe del Montseny


La zona del Montseny em porta molts records d'infància...quants caps de setmana i estius hi he viscut! Feia temps que ens venia de gust anar-hi i ara que han publicat catxés nous per la zona ens hi hem tirat de cap! 

Així que...On anem a fer geocatxing aquest cap de setmana? A Santa Fe del Montseny!
 


 
Sequoies de Santa Fe del Montseny
Agafem la carretera cap a Santa Fe des de Sant Celoni. Després d'un seguit de corbes i més corbes durant un trajecte que recordava més curt (quin mareig!) arribem a Santa Fe. Un cop hem aparcat, comencem el dia observant les tres sequoies. Són impressionants! Quina alçada! Ens sentim ben petits al seu costat! Passada la impressió inicial, anem per feina, és a dir, a buscar catxés, que a això hem vingut ;)

Font del Frare

  


El primer que busquem és el Sequoia Sempervirens GC11HG3, després d'una petita caminada fent pujada. Un cop a dalt ens adonem d'allò tan important que ens hem deixat a casa: el repelent de mosquits! Quin martiri de mosquits! Ja no ens abondonaran fins que tornem al cotxe.

Tornem a baixar i comencem la passejada geocatxera per tot de camins molt ben senyalitzats. Ens dirigim cap a la font del Frare, que queda ben aprop. Allà busquem (i trobem!) el catxé Font del Frare GC4DYZZ.

Camins pels voltants de Santa Fe



Després agafem el camí que passa a peu del catxé Empedrat II GC4D. Estem una estoneta buscant i després d'alguna esgarrintxada i moltes estratègies "dissimuladores" perquè passen bastants geomuggles, decidim deixar-lo per després.

Anem seguint les indicacions i el GPS i trobem els catxés Plantando un pino GC4DYQH, Empedrat III GC4DZZP i The river GC4DZAA. Tots estan situats en mig d'un paisatge molt bonic! Finalment ens dirigim cap al pantà de Santa Fe, lloc final de la nostra sortida.



 
Encara ens han quedat alguns catxés de la zona, però ja hem fet un tastet per saber que ben aviat tornarem per acabar-los!

 
Pantà de Santa Fe del Montseny


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada