dimecres, 30 d’abril del 2014

On anem? Ruta de geocaching Riera de Vallforners


Senyal d'inici de l'itinerari
Aquest cap de setmana passat, després de mirar el mapa de geocatxing ens hem decidit per anar cap al Montseny. És una zona de la que tinc records d'infància i familiars així que sempre ens agrada anar-hi. 

Fa un temps ja vam parlar d'una altra ruta per fer al Montseny, per la zona de Santa Fe (aquí la pots veure). 

Vam estar buscant i vam trobar una ruta que feia bona pinta: una caminada fins a un embassament, vas passejant al costat d'un rierol i sembla que té catxés xulos. 

Així que, cap a la ruta Riera de Vallforners hi falta gent!
Pont de la ruta. Amagarà alguna caixeta?

La ruta Riera de Vallforners va del poble de Cànoves (ben aprop de la Garriga i de Cardedeu) fins a l'embassament de Vallforners. Comencem l'excursió aparcant el cotxe a Cànoves. Sembla una decisió poc important començar per una punta o per l'altra però si aparques a l'embassament pagues 3€. Nosaltres ens vam decidir per començar el dia amb saldo positiu.

La caminada està molt ben senyalitzada, i en tot moment vas per un caminet prop de la riera de Vallforners. Bé, dues o tres vegades la travesses per uns ponts que poden amagar caixetes...;) En general és un camí bastant planer, menys el tram final que puges directe per un gran camí de terra fins a l'embassament.

Un dels catxés de la ruta...
La passejada es pot fer en unes 2 hores o 2 hores i mitja si vas a un ritme tranquil. Pel camí et trobes 7 catxés tradicionals que son bastant xulos. Són variats en el lloc on estan amagats i en el tipus de contenidor. 

N'hi ha un que ens va agradar especialment. És el de Riera de Vallforners-El líquido elemento GC4N9X4. És un catxé amb un tipus de "sistema d'extracció de logbook" que n'havíem sentit a parlar, havíem vist vídeos però no n'havíem vist cap en directe! Així que ens va agradar molt trobar-ne un d'aquest estil! Sort que sabíem que existeixen sinó no sé si haguéssim sabut com funciona el sistema...No donem més pistes sinó perd la gràcia! ;)

En fi, ruta molt recomanable. Ara ens queda pendent per la zona el mysteri de l' Ermità de Vallforners GC1NQCM i el catxé del Castanyer d'en Cuc GCYTGM. Ens vam quedar amb les ganes d'anar-hi però ja era hora de dinar i no anàvem ben preparats i lo primer és lo primer. 


Embassament de Vallforners

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada