dijous, 24 d’abril del 2014

Crònica de l'activitat de geocaching a la Vall de Llémena

Aquest dissabte passat vam guiar l'activitat d'iniciació al geocaching a la Vall de Llémena que ja havíem comentat aquí al blog fa uns dies. Va ser una experiència molt positiva: vam fer geocaching en bona companyia, alguns geomuggles han deixat de ser-ho...;) i, el més important, ens va semblar que els participants s'ho passaven molt bé buscant els tresors! 

A més, va tenir bastant èxit de convocatòria: 35 persones, entre adults i nens, van passar el matí de dissabte descobrint el geocatxing.


Vam començar l'activitat explicant què és el geocaching, com practicar-lo utilitzant l'aplicació pel mòbil i quin recorregut faríem per Sant Gregori i els seus voltants. Llavors, amb el mapa de la ruta en una mà i el mòbil a l'altra, ja vam sortir a buscar els tresors! Vam començar pel catxé Passejant per Sant Gregori GC3WBWF, vam seguir per la Pineda de Sant Gregori GC3X3TE (aquest va costar una mica!) i vam anar cap al Parc Saludable GC3X3TZ. Tot seguit, al Camí Ral GC3WBX6 vam comprovar quant de petits poden arribar a ser els catxés!

En aquest punt, ja vam anar-nos allunyant del nucli de Sant Gregori tot caminant per dirigir-nos cap als catxés de l'Església vella de Sant Gregori GC3TZMH, la Font Groga GC3V330 i la Resclosa de Can Verdaguer GC4A8JW. Així vam fer una combinació de catxés de ciutat i de muntanya, vam veure tamanys i formes diferents, i llocs on amagar variats. També ens va servir per descobrir els bonics entorns de Sant Gregori i per caminar una estona, que sempre ve de gust! 

Un cop descoberts aquests tres catxés, vam tornar cap a Sant Gregori. Aquí, ja per lliure, alguns grupets de "nous geocatxers" ;) van seguir descobrint els catxés que amaga el poble. Els més valents fins i tot es van atrevir amb el mysteri Símbols GC44NYC...! Si vols descobrir més coses dels catxés mysteri clica aquí, podràs veure la mini-guia amb els tipus de catxés que hi ha.

En fi, només ens queda dir-vos gràcies per venir. Ens veiem a la propera! ;)








Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada