dijous, 10 d’abril del 2014

On anem? A Sant Gregori (Vall de Llémena)


Fa un temps vam anar a Sant Gregori i vam trobar uns quants dels seus catxés. Sembla mentida com recordes cada catxé que trobes! Aquí hi havia un contenidor pinya en aquest arbre, aquí hi havia un carret darrera el cartell, a la tanca hi havia un contenidor cargol, ...etc. 

Ara, en motiu de l'activitat d'iniciació al geocaching que estem preparant, hi hem tornat a rememorar els "vells" catxés ja descoberts i a buscar els que encara no coneixíem.

Mires el mapa i dius: quin poble és aquest amb tants catxés?! I és que realment Sant Gregori té una certa "densitat" de cachés! ;)

A més a part de bastants tradicionals, també pots trobar 1 mysteri i 2 multi, que t'ajuden a fer una volteta pel poble. Amb els multis descobreixes: la biblioteca, el Teatre Espai la Pineda, l'Espai Jove, el centre cívic, el consultori, l'Ajuntament, ...etc. 

Amb el catxé Sant Gregori TB Hotel GC422ZP vam suar una mica. Hi vam anar de nit, amb llanternes i va ser impossible...Entre esgarrinxades, caigudes i riures no ho vam aconseguir. Hi vam tornar a la llum del dia i va ser molt més fàcil i, a més, vam poder gaudir de les vistes!


Doncs això, si us ve de gust descobrir els catxés de Sant Gregori en bona companyia ;) esteu convidats a venir el dissabte 19 d'Abril. Explicarem una mica què és el geocatxing, farem una volteta per Sant Gregori descobrint els seus cachés i també hi haurà alguna sorpresa...

Ens veiem dissabte que ve!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada