dilluns, 1 de juliol del 2013

Geocatxing nocturn



Fer geocatxing és una cosa i fer geocatxing nocturn és tot un altre món. L'aventura del geocaching nocturn comença des de casa, llegint les descripcions dels catxés que poden arribar a ser autèntiques històries de porrr...cases en ruïnes on se senten veus estranyes, guardians perduts pel bosc que has de trobar, catxés amagats en cementiris plens de morts,...S'ha de ser valent per anar-hi!




Un cop allà, el tema és anar ben equipat amb frontals i llanternes i començar la "caça"!
Per trobar el catxé, normalment has de seguir reflectants, que van marcant el camí fins a arribar al teu objectiu.

És tota una altra manera de buscar catxés. De dia has de vigilar bastant amb els geomuggles (sobretot en zones molt concorregudes) en canvi de nit no hi ha "perill". Això sí, si te'n trobes un...com expliques el que fas? No és el què sembla, segueixo uns reflectants que em porten a un tupper al mig del bosc...Sospitós!;) El que sí que has de vigilar és on trepitges, caminar de nit pel mig del bosc pot ser molt emocionant però també accidentat...


Catxé nocturn
Per saber si un catxé és nocturn, a part de llegir-ho a la descripció, una bona manera és mirar els atributs (icones que mostren gràficament les característiques del catxé). Els catxés nocturns tenen una icona específica per indicar-ho.

En fi, si t'ha despertat la curiositat i tens ganes de buscar-ne algun, aquí tens una llista amb uns quants d'aquests catxés terrorífics....

- Sèrie No Fear: No Fear #1 (GC3ENE0), No Fear #2 (GC3ENC2), No Fear #3 (GC3H99Z)


- Zelda: La petita aventura de Link (GC4D71Z)

- Cementiri de Santa Cristina d'Aro (GC3N6Q8)

- El cementiri de Regencós (GC3216D)

- Sèrie Hem perdut al guardià: #1# (GC2TBKQ), #2# (GC2Y31H), #3# (GC2Y32M), #4# (GC2Y33A), #5# (GC2Y347), #Final# (GC2Y34T)

- Sèrie Caminos Oscuros: #1 La noche (GC207VM), #2 El Silencio (GC20870), #3 Las Sombras (GC20872), #4 Las Tinieblas (GC206KK), #5 La prueba final (GC20873).

- PONS DIABOLI TENEBRIS (GC37NAH)

- Gaziel returns (GC45K31)


Has fet algun catxé nocturn? Com ha estat l'experiència?

4 comentaris:

  1. Ei!

    Us heu descuidat de nomenar els millors nocturns de Catalunya, la sèrie "caminos oscuros". ;-)

    ResponElimina
  2. Uix, sí! Ara els afegeixo! Gràcies per avisar-nos ;)

    ResponElimina
  3. Per mi els nocturns són un dels tipus de catxés que més m'agraden.
    Us recomano el Pons diaboli Tenebris, a Tarragona, i deixant la modestia a banda ;) us deixo l'enllaç d'un de nostre, aprop de Cambrils http://coord.info/GC45K31.

    Salut i catxés!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Fan molt bona pinta! Quan anem al MEGA La Pineda d'aquest estiu farem "feina" per la zona...;) Els afegeixo a la llista!

      Elimina